Vragen? Bel onze artsen:

Administratieve vragen:

Vraag uw afname set aan:

Stel uw vraag digitaal:

Hoe komt de prijs tot stand?

Wij proberen de prijs zo gunstig mogelijk te houden. € 296,50 startkosten en € 121,– per jaar voor de langjarige opslag is gelukkig voor veel aanstaande ouders haalbaar, maar wij realiseren ons dat het niet voor iedereen geldt. Het opslaan van stamcellen is een ingewikkeld en kostbaar proces en er komt nogal wat bij kijken. Zo wordt bijvoorbeeld het bloed van de moeder opnieuw op een aantal infectieparameters getest. Reeds beschikbare uitslagen mogen wettelijk door ons niet gebruikt worden.

De koerierskosten (gewone post kan niet), de benodigde afname set, het speciaal ingerichte laboratorium, het laboratorium personeel, de zeer specialistische apparatuur, het isoleer proces zelf (7 dagen per week) en de daarbij behorende wet- en regelgeving, het invries proces (de stamcellen worden in een speciale aluminium cassette per stuk verpakt en tussen -170 en -196 graden ingevroren gehouden). Het 24/7 toezicht op de opslag en uiteraard alle eisen en wettelijke verplichtingen om de erkenning als orgaanbank te verkrijgen en te behouden.

All-in prijzen

De aangegeven prijzen zijn all-in prijzen dus inclusief afnameset, transport, laboratoriumwerk, invriezen en 24/7 gecontroleerde opslag. U betaalt pas achteraf, en uitsluitend na een succesvolle opslag. Er hoeft dus niets van tevoren betaald te worden.

Opslag van stamcellen uit navelstrengbloed

Afname, testen en opslag (eenmalig)
Opslag per kwartaal

€ 296,50
€   30,25

Afname, testen en opslag: € 296,50 (eenmalig)

Opslag per kwartaal:  € 30,25

Opslag van stamcellen uit navelstrengweefsel (alleen in combinatie met navelstrengbloed)

Bewerking en voorbereiding opslag
Opslag per kwartaal

€ 100,00
€   12,00

Bewerking en voorbereiding opslag: € 100,00

Opslag per kwartaal:  € 12,00